Storytelling i marknadsföringen har lockat turister genom alla tider.

Alla har en berättelse att berätta och alla berörs av berättelser. När någonting berör våra känslor så går vi oftast från tanke till handling. Berättelsen kan få turisten att välja att köpa av just dig!

Vad är storytelling?

Storytelling marknadsföring

Storytelling betyder att man skapa en berättelse som berör känslor. När du berättar en berättelse som berör så minns personen som tar del av den lättare och vill vara en del av den.

Genom storytelling kan du locka rätt målgrupp till din destination, hotell, aktivitetsbolag med flera. Dessutom är det en investering då berättelsen går att använda nu och i framtiden.

Läs mer om vad storytelling är här!

Bok eller kortare berättelser som får kunden att köpa

Låt oss skriva berättelsen om hur företaget en gång startades, om er grundare eller om hur gästerna upplever era tjänster. Formatet kan vara en bok, korta fraser som ni kan använda i sociala medier eller kortare berättelser – oavsett så kommer det att locka turisterna att boka hos just er! Komplettera berättelsen med en film så får ni ännu större genomslag. Vi har samarbeten med professionella fotografer och filmare som kan resebranschen.

Vill du lära dig mer om storytelling?

Vill du lära dig mer om storytelling? Gå på en av våra webbseminarier.

Skapa storytelling som lockar gästerna att boka

Vi hjälper dig gärna med att skapa storytelling i marknadsföringen som når ut till din målgrupp.