Söker ni efter en PR-rådgivare eller journalist som också kan Rese- och Turismbranschen och är Turismvetare? Då har ni kommit rätt!

mediatjänster för turismföretag
Jag heter Maria Lindvist och jag har lång erfarenhet som Turistjournalist.
Jag är utbildad turismvetare och har universitetsutbildning inom Ekonomi och Marknadsföring.

Min erfarenhet:

  • Grundade första e-branschtidning för Rese- och Turismbranschen Turismnytt
  • Redaktör för familjetidningen Kids & Family.

Idag arbetar jag som frilansande Turistjournalist och är Styrelseledamot i Sveriges Turistjournalister, STJ
vilket gör att jag har ett stort nätverk som ni kan får nytta av när ni anlitar mig (fotografer, filmare, influencers, journalister
med flera.

Brinnande rådgivning

Jag brinner för att hjälpa turismföretagare att utforma sin marknadsföring utifrån turisternas behov. Med lång erfarenhet både som turist, marknadsföringskonsult och rese-/turistjournalist ser jag möjligheterna snarare än hinder. Bli inte förvånad om jag kommer med affärsutvecklingsförslag som får din turismverksamhet att locka ännu fler turister.

Texter som lockar turisterna:

  • Debattartiklar
  • Nyhetsartiklar
  • Reportage i er kundtidning
  • Tema artiklar
  • Boken om din verksamhet

Innehar presskort

Presskort

Presskort (fd presslegitimation)

Jag har presskort vilket visar att man är en professionell och aktiv journalist. Ett presskort utfärdas av en extern part som kontrollerar och bedömer att de producerade texterna är professionella.

Läs mer om mig här!

________________

Bilder från mina journalistiska uppdrag


I mina uppdrag involverar jag gärna utvalda personer ur den målgrupp som ni söker. På det sättet kan jag skapa texter som inspirerar just den gruppen. Till exempel så har jag alltid tagit med mig barn ungdomar vid premiärer av nya attraktioner på nöjesparker, pensionärer till herrgårdar, skidfantaster när nya liftar ska invigas, campingentusiaster när jag besöker campingplatser, lyxturister när jag besöker ett lyxhotell m.m.

Genom mitt nätverk så får ni också tillgång till professionella fotografer och filmare som kan branschen.

EventmarknadsföringjulstrandkonsertKryssningsreportageUngdomsreportrar med Theos

Skoterturism

Kontakta mig idag!